Ποιοι είμαστε

Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Ανθοσίρις, δημιουργήθηκε από εμάς, με την πολυετή εμπειρία και γνώση στο χώρο. Διατηρώντας σεβασμό αλλά και συνέπεια απέναντί σας, υλοποιούμε την πρωτοποριακή αυτή ιδέα, χρησιμοποιώντας τους πλέον αποτελεσματικούς και σύγχρονους τρόπους συνεργασίας, για την ταχεία και άψογη εξυπηρέτησή σας και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, στην καλύτερη ποιότητα  και τις ανταγωνιστικότερες (ή ασυναγώνιστες) τιμές τις αγοράς. Εκμεταλλευόμενοι τις νέες τεχνολογίες και την τεχνογνωσία των συνεργατών μας, σας δίνουμε την δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου και χρήματος, πετυχαίνοντας παράλληλα τα σπουδαιότερα και ουσιαστικότερα αποτελέσματα για εσάς και την επιχείρησή σας.  Μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας, μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε τα λουλούδια σας.

Σκοπός μας είναι η απευθείας προμήθειά σας με φρεσκοκομμένα λουλούδια, από την Ολλανδική αγορά μέσα από price list και όχι από stock list. Μέσα από την τεράστια ποικιλία σε λουλούδια και χρώματα, με ένα απλό κλικ στο ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ   μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με την ολλανδική αγορά. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του διαδικτύου και  της Ανθοσίρις, ανακαλύψτε πρωτότυπα , νέα προϊόντα και ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν.

Ελάτε στο δίκτυο  της Ανθοσίρις,συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για να έχετε πρόσβαση στους τιμοκατάλογους χονδρικής, και να μπορείτε να κάνετε γρήγορα και άμεσα τις παραγγελίες σας, και εγγραφείτε συμπληρώνοντας την  ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  Για να έχετε πρόσβαση στους τιμοκατάλογους χονδρικής, και να μπορείτε να κάνετε γρήγορα και άμεσα τις παραγγελίες σας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.  Η εγγραφή είναι δωρεάν….. Και είστε on line με Ολλανδία.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της ΑΝΘΟΣΙΡΙΣ